Popsi ry
Avustukset

Avustukset

Popsin tilinumero: FI91 8000 1170 9798 28

Tekisikö mielesi järjestää jotain ainejärjestösi jäsenille, mutta et kuitenkaan haluaisi kustantaa kaikkea omasta pussistasi? Ei hätää, sillä avustushakemuksella voit hakea Popsilta rahallista tukea tapahtumallesi. Aktiiviselle ainejärjestötoimijalle voi tulla toiminnan järjestämisestä myös yllättäviä kuluja. Popsi voi korvata näitä kuluja sinulle jälkeenpäin.

Avustushakemus vai kulukorvaus?

Avustusta haetaan etukäteen esim. tapahtuman järjestämiseen. Avustus voidaan maksaa etukäteen tai toteutuneiden kulujen mukaan. Kulukorvauslomakkeella haetaan korvausta jälkikäteen kuittia vastaan sellaisista kuluista, jotka liittyvät ainejärjestön toimintaan ja joista on yleensä sovittu etukäteen. Materiaalikulujen korvaukseen käytetään kulukorvauslomaketta. Jos taas olet joutunut esimerkiksi kuljettamaan jäseniä omalla autollasi, voit hakea korvauksia matkalaskulomakkeella. Jos et ole varma, mitä lomaketta käyttää, ota meihin yhteyttä esim. Facebookissa. 

Ohjeet

Kaikki lomakkeet toimitetaan täytettynä ja allekirjoitettuna, sähköisesti tai printattuna ensisijaisesti ainejärjestön puheenjohtajalle, tai hallituksen muille jäsenille. Kulukorvaus- ja avustushakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa. Sähköposti @student.uef.fi-loppuisesta osoitteesta käy allekirjoituksesta.

Avustuksen saaminen edellyttää huolellisesti täytettyä hakemusta, siihen kannattaa siis panostaa. Hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan ja päättää, kuinka paljon avustusta myönnetään. Puutteellinen hakemus hylätään ja saat sen perusteluiden kera takaisin korjattavaksi. Korjaukset tehtyäsi voit hakea avustusta uudelleen. Hylkäämisen syitä voivat olla esim. puutteellinen selvitys projektin budjetista tai tiedotuksesta. Avustusta myönnetään suhteessa osallistujamäärään ja tapahtuman luonne huomioon ottaen.