Olisiko parempaa hetkeä olla rakkaan ainejärjestömme Popsi ry:n jäsen? Haalarimerkkivalikoima on kasvanut ja huhut kertovat, että vielä lisää on tulossa. Keskustan kovin menomesta Ilona on Popsin rakas yhteistyökumppani ja Ilonan sopimus mahdollistaa mahtavat jatkobileet Popsin jäsenille ja mikä parasta, vain narikan hintaan. Nyt saatat ajatella, että miten minua hyödyttää olla jäsen. Popsin jäsenenä, olet tällä hetkellä oikeutettu kahden paikallisen huippuyrityksen tarjouksiin, joita muut eivät voi hyödyntää. Opettajan olohuoneesta Jetset-baarista saat Popsin tarraa vilauttamalla mahtavia tarjouksia jo valmiiksi kaupungin parhaista hinnoista. Mutta mitä jos nautit pari liikaa ja aamulla koskee päähän? Ei hätää, sillä Joensuun paras pizzeria Roihu tarjoaa Popsin jäsenille jokaisesta pitsasta 1.50€ alennuksen normaalin euron opiskelijatarjouksen sijaan koko päivän ajan! Lisäksi jokaisesta viidestäkymmenestä myydystä pizzasta, jossa Popsin tarraa on näytetty, Popsi saa 2kpl Roihun lahjakortteja, joita ollaan totuttu näkemään erilaisten kilpailuiden palkintoina. Perinteiseen tapaan myös Popsin sitsit ja muut maksulliset poikkitieteelliset tapahtumat ovat jäsenille halvempia.

Vuoden 2022 varmistuneet jäsenedut

Pizzeria Roihu
Roihussa käydessäsi sinun kannattaa näyttää Popsin tarraasi! Popsi tekee yhteistyötä Roihun kanssa, ja saamme käyttöömme lahjakortteja kävijöiden määrästä riippuen. Näitä lahjakortteja jaamme jäsenillemme erilaisissa kilpailuissa tai arvonnoissa. Popsilaiset saavat 1.5€ alennuksen kaikista pizzoista.

Roihun nettisivut
Roihu Facebookissa

Bar Jet Set
Jetti on lokojen perinteinen etkopaikka, ja ovatpa muutamat kuvailleet sitä toiseksi olohuoneekseenkin. Ehkäpä kattavalla penkkiurheilutarjonnalla on jotain tekemistä asian kanssa. Vanhassa tutussa Jetissä on nykyään voimassa Popsin oma drinkkilista, käy siis kokeilemassa meille tehtyjä spessudrinkkejä! Juomien tarjoushinnat ovat voimassa vain popsilaisille.

Jetti Facebookissa

Ravintolamaailma Ilona
Kuten vanha sanonta kuuluu: Jetin kautta Ilonaan! Popsi ry tekee yhteistyötä Ilonan kanssa, ja siellä järjestetäänkin erilaisten Popsin järjestämien tapahtumien viralliset jatkot.
Ilona Facebookissa

KatuCatering
KatuCatering/Katu Burgers & More on jo monelle nälkäiselle tuttu nimi. Grillivaunu ja ravintola tarjoavat maukkaat burgerit ja muuta evästä niin kasvis- kuin lihansyöjille. Popsin tarralla saat -15% alennusta ja mahan täyteen bileillan päätteeksi. Saamme KatuCateringilta myös lahjakortteja, jotka toimivat palkintoina erillisissä Popsin tapahtumissa.

KatuCatering Facebookissa
KatuCatering nettisivut