Luokanopettajaopiskelijat ovat tunnetusti liikunnallista väkeä. Viime vuosina Educalla ollaankin saatu nauttia esimerkiksi kovatasoisesta edustuksesta yliopiston sähly-, koris- ja curlingliigoissa, jopa useiden joukkueiden voimin. Uusien Sykettä-korkeakoululiikuntapalveluiden lisäksi Popsi ja opiskelijat itse järjestävät jos jonkinlaisia liikunnallisia aktiviteetteja. Jos olet yhtään liikunnallista tyyppiä, löydät varmasti itsellesi seuraa harrastamiseen ainejärjestön ja koko Educan opiskelijoiden joukosta.

Popsin, Poikkeuksen ja Opossumin salivuoro keväällä 2018 Tulliportinkadun koululla

Ma klo 19.00-20.30 palloiluvuoro (lajit vaihtelee. lisätietoja facebookin Educa Sport -ryhmässä)

Huom! Ainejärjestöjen salivuoroille ja muille  Sykettä-liikuntapalveluiden vuoroille osalistuaksesi tarvitset liikuntatarran, lisätietoa Sykettä-sivuilta. Liikuntavälineitä voi kysyä lainaan ISYY:n toimistolta (ks. lista lainattavista välineistä ISYY:n sivuilta). Tapahtumien järjestämiseen tai Popsin yhteisten liikuntavälineiden hankkimiseen voi ladata avustushakemuksen Popsin verkkosivuilta. Käy kurkkaamassa myös pikaopas tapahtuman järjestämiseen.

Oletko lenkkikaveria vailla? Tekisikö mieli kasata joukkue Akateemisen Kyykän MM-kisoihin? Educa Sport on Facebook-ryhmä kaikille sosiaalisesta ja liikunnallisesta toiminnasta kiinnostuneille tyypeille. Liity siis ihmeessä sinne, niin et enää hikoile yksin! Muista ajankohtaisista liikunta-asioista, kuten ISYY:n liikuntailtapäivistä tai opiskelijoiden urheilukisoista saat tietoa Joensuun kampuksen liikunta -listan kautta. Ohjeet sähköpostilistalle liittymiseksi löydät täältä.

Liikuntaan liittyvistä tapahtumista ilmoitellaan Educa Sport -ryhmässä ja Popsin facebook -sivulla.

Hyödyllisiä linkkejä liikunnasta kiinnostuneelle:
Sykettä susirajalla 
Sykettä susirajalla Facebookissa
Joensuun kaupungin liikuntapalvelut
Opiskelijoiden liikuntaliitto

Selaa vanhoja liikunta-aiheisia tiedotteita.

Haluatko Popsin liikuntavastaavaksi? Ota yhteyttä hallitukseen facebook yv-viestillä, sähköpostitse popsiry@gmail.com tai tule juttelemaan meille :).