Popsi ry
Liikunta

Liikunta

Luokanopettajaopiskelijat ovat tunnetusti liikunnallista väkeä. Ja sehän näkyy! Viime vuosina Popsin nimissä ollaankin saatu nauttia esimerkiksi kovatasoisesta edustuksesta yliopiston sähly-, koris- ja curlingliigoissa, jopa useiden joukkueiden voimin. Sykettä-korkeakoululiikuntapalveluiden lisäksi Popsi ja opiskelijat itse järjestävät jos jonkinlaisia liikunnallisia aktiviteetteja, kuten golftapahtumia, pipolätkää, pesispelejä sekä biitsiturnauksia. Joten seuraa liikunnan harrastamiseen varmasti löytyy!

Haluamme toivottaa kaikki jäsenemme tervetulleiksi yhteisille Educa Sport vuoroillemme!
Poikkeuksen, Sulon ja Opossumin kanssa järjestettävät palloiluvuorot pidetään Tulliportin koululla joka keskiviikko 19-20. Lajit vaihtelevat viikottain ja aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Pelejä pelaillaankin aina rennossa mielessä höntsäillen, joten matalalla kynnyksellä mukaan vain 🙂 Ainejärjestöjen palloiluvuoroille ja muille Sykettä-liikuntapalveluiden vuoroille osalistuaksesi tarvitset Sykettä- tarran. Lisätietoja Sykettä palveluista löytyy heidän nettisivuiltaan. Lisätietoja Eduva Sport -vuoroista löytyy facebookin Educa Sport -ryhmästä tai Educa Sportin instagramtililtä @ Educasport.

Educa Sport Instagram

Sykettä-nettisivut

iikuntavälineitä voi kysyä lainaan ISYY:n toimistolta (ks. lainattavien välineiden lista ISYYn nettisivuilla). Tapahtumien järjestämiseen tai Popsin yhteisten liikuntavälineiden hankkimiseen voi ladata avustushakemuksen Popsin verkkosivuilta. Käy kurkkaamassa myös pikaopas tapahtuman järjestämiseen!

Oletko lenkkikaveria vailla? Tekisikö mieli kasata joukkue Akateemisen Kyykän MM-kisoihin? Educa Sport on Facebook-ryhmä kaikille sosiaalisesta ja liikunnallisesta toiminnasta kiinnostuneille tyypeille. Liity siis ihmeessä sinne, niin et enää hikoile yksin! Linkki Educa Sport -ryhmään.

Hyödyllisiä linkkejä liikunnasta kiinnostuneelle:
Sykettä susirajalla 
Sykettä susirajalla Facebookissa
Joensuun kaupungin liikuntapalvelut
Opiskelijoiden liikuntaliitto