Kokoustiedote 12.1
Kokoustiedote 12.1

Kokoustiedote 12.1

Moikka popsilaiset! 

Uusi hallitus on nyt pitänyt ensimmäisen ns. virallisen kokouksensa 12.1 etäyhteyden voimin. 

Pohdimme menneitä tapahtumia ja koimme joulukalenterin sekä etänä järjestetyn kinkku- ja vinkkubingon onnistuneiksi tapahtumiksi, joihin palaamme varmasti jatkossakin jossain muodossa. 

Päätimme myös, ettei vuosijuhlia järjestetä tänä keväänä “livenä”, vaan päädyimme etävuosijuhlien järjestämiseen vallitsevan tilan vuoksi. Tällä hetkellä tapahtumatiimi suunnitteleekin ja kartoittaa ideoita vujujen toteutukseen liittyen. Päätimme Covid-19 tilanteen vuoksi myös niin, ettemme järjestä päivystyksiä kampuksella. Jos teiltä jäsenistöltä tulee toivetta päivystyksiin liittyen, toteutamme niitä silloin jossain muodossa. 

Koronatilanteen vuoksi päätimme pyrkiä tuomaan viestinnässämme esille vastuullisuutta liittyen covid-19 virukseen ja esimerkiksi kestävään kehitykseen. Tuomme myös esille miten tilanne vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen ja käyttäytymiseen harjoittelukouluissa. Tämän päätöksen ensimmäiset hedelmät tulevat näkyviin sosiaaliseen mediaan mahdollisimman pian. Hallitus toivookin, että me kaikki popsilaiset huomioisimme rajoitukset ja noudatamme niitä. 

Päätimme myös jakaa teille Instagramissa mahdollisuuden kirjoittaa Kieli, koulu ja yhteiskunnan erikoisnumeroon. Tästä lisäinfoa löytyy Instagramista. Jos kirjoittaminen kiinnostaa, käy ihmeessä tsekkaamassa mistä on kyse. 

SOOL-asioista kävimme läpi järjestökoulutuskousta, johon nykyisestä hallituksesta osallistui kaksi henkilöä, Julia ja Minttu. Koulutuksesta he saivat vinkkejä esimerkiksi nettisivujen käyttöön ja järjestötoimintaan.  

SOOL on mukana Educa-messuilla, jotka järjestetään verkossa 29-30.1. SOOL pyrkii myös järjestämään etätalvipäiville 2021 joitain etätapahtumia helmi-maaluskuu kohdille. Pysykää siis valppaina!     

Sovimme myös miten toteutamme uuden hallituksen esittelyn. Tämä julkaisu, jossa kaikkien meidän naamat komeilevat, on nyt nähtävissä Instagramissa. Toivottavasti naamamme tulevat teille tutuiksi ja päin vastoin! 

Kokoustamme seuraavan kerran 26.1 jälleen Teams alustalla etänä. 

Nyt on minun hallituskauteni ensimmäinen kokoustiedote kirjoitettu. Toivottavasti tämä ajan mittaa alkaa kuulostaamaan hieman luontevammalta, mutta sitä odotellessa… 

Tarmokasta tammikuuta ja tsemppiä alkaneeseen lukukauteen! 

-Iida Auno  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *