Kokoustiedote 20.8.
Kokoustiedote 20.8.

Kokoustiedote 20.8.

Heippa ja ihanaa lukuvuoden 20-21 aloitusta! 

Tällä kertaa täällä kirjoittelee Riina ja tämä on syksyn eka kokoustiedote, sillä hallitus on kokoustanut ensimmäisen kerran tänä syksynä. Kokous järjestettiin etänä Google Meetissä, koska osa meistä on vielä kesälaitumilla muilla paikkakunnilla. Hallituksen lisäksi kokoukseen osallistuivat tämän syksyn tuutorit Anni Peltonen ja Iida Auno, sekä SOOL-kummimme Aatu Korhonen (Oka ry) SOOL:n hallituksesta kävi tervehtimässä meitä pikaisesti. Kokous kesti yhteensä kolme tuntia ja lainaten Aatun sanoja “te tykkäätte ilmeisesti kokoustaa” pitää tässä kohtaa paikkaansa. 

Kokouksen alussa kävimme läpi perinteisen fiiliskierroksen, jonka jälkeen puhuimme yhdestä menneestä tapahtumastamme. Toukokuussa hallitus järjesti lokojen kevätjuhlat eli Bashit etänä Google Meetissä. Kyseessä oli hallituksen ensimmäinen etätapahtuma ja meidän mielestämme ne onnistuivat hyvin! Basheilla pelattiin etänä bingoa, Kymppitonnia sekä Kahoottia. Saimme nauttia myös Aappon musiikkiesityksestä ja lopussa palkittiin vuoden ansioituneimmat popsilaiset. Hallitus kiittää kaikkia Etä-Basheille osallistuneita sekä onnittelee kaikkia tunnustuksien saaneita! 

Etä-Bashien jälkeen suuntasimme katseemme kohti tulevaa ja syksyn ohjelmistoa. Totesimme, että maailman tilanne ei toiveistamme huolimatta ole rauhoittunut ja toinen aalto on valitettavasti tulossa. Kuten keväällä, niin myös tulevana syksynä tulemme noudattamaan toiminnassamme yliopiston ja Suomen hallituksen linjauksia koskien esimerkiksi kokoontumisrajoituksia. Päätimme yhteisymmärryksessä, että tänä vuonna Popsi järjestä HerkkuApproja tapahtuman luonteen sekä suuren osallistujamäärän vuoksi. Näillä näkymin emme pysty varaamaan koko syksynä yliopiston tiloja tapahtumia varten, joten tulemme olemaan tapahtumissa ulkona sekä anniskeluravintoloissa. Voi olla siis, että emme pysty järjestämään sitsejä sellaisina, kuten ennen. Pyrimme järjestämään tapahtumia jäsenillemme (turvallisuus ja vastuullisuus mielessä) niin kauan kuin se on mahdollista. Odotamme myös tapahtumiimme osallistujilta vastuullisuutta ja maalaisjärkeä, eli pidetään huolta turvaväleistä, hyvästä käsihygieniasta ja ei tulla sairaana paikalle. Nyt vaan toivotaan parasta, että maailman tilanne ei lähde niin sanotusti perkelöitymään ja saamme edes suht. normaalin syksyn. Alla on lueteltu tällä hetkellä tiedossa olevia tapahtumia, joiden päivämäärät kannattaa merkata jo kalenteriin. Tässä ei kuitenkaan ole kaikki, vaan tapahtumatiimi pyrkii kehittelemään lisää tapahtumia, sometempauksia ja mahdollisesti etätapahtumiakin. 

 • Tiistaina 1.9. Hallituksen kokous klo 18 sekä ekan koulupäivän OMSTART-bileet Kerubissa https://www.facebook.com/events/216489266354580 
 • Keskiviikkona 2.-9.9. Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus goes etä (Popsin rasti sijaitsee kaupungintalon takana joen rannassa) https://www.facebook.com/events/712227459348175 , Educa Sport klo 19-20 Tulliportin koulu 
 • Keskiviikkona 9.9. Fuksiaiset, Educa Sport klo 19-20 (Tulliportin koulu)
 • Torstaina 10.9. “Kevät”kokous (jäi covidin takia järjestämättä viime keväänä) 
 • Maanantaina 14.9. Hallituksen my day:t alkavat Popsin Instagramin tarinoissa! 
 • Tiistaina 15.9. Hallituksen kokous klo 18 
 • Keskiviikkona 16.9. Educa Sport klo 19-20 Tulliportin koulu 
 • Torstaina 17.9. Kuhasalon valloitus 
 • Keskiviikkona 23.9. Educa Sport klo 19-20 Tulliportin koulu 
 • Torstaina 24.9. Jettipäivä (max. 50 osallistujaa) 
 • Tiistaina 29.9. Hallituksen kokous klo 18 
 • Keskiviikkona 30.9. Educa Sport klo 19-20 Tulliportin koulu 
 • Keskiviikkona 7.10. Liikuntailtapäivä sekä Popsin Timppa 
 • Perjantaina 23.10. Popsi ry:n 52. Vuosijuhlat Kimmelissä 

Osasta tapahtumista tulee vielä Facebook-tapahtumat, joista saa lisäinformaatiota muun muassa tapahtumiin ilmoittautumisten suhteen. Myös päivystyksiä pyritään järjestämään syksyllä, joten kannattaa seurata somea. Päivystyksistä voi tuttuun tapaan hakea Popsin jäsentarran ja –merkin, ostaa haalarimerkkejä, Itä Opettaa-pipoja sekä opeainejärjestöjen sitsilaulukirjoja (Huom. kelpuutamme vain pankkikortin). Educa Sport tulee jatkumaan myös syksyllä yhden liikuntavuoron merkeissä, joka on keskiviikkoisin klo 19-20. Ilmaiset Sykettä-viikot ovat 31.8.-13.9., jolloin et tarvitse Sykettä-tarraa osallistuaksesi vuorolle. Liity facebookissa ”Educa Sport” ryhmään ja seuraa ig:ssä educasport.uef niin pysyt kärryillä, mitä vuorolla pelataan! 

Tulevien tapahtumien jälkeen menimme taas hetkeksi ajassa taaksepäin ja puhuimme SOOL ry:n kesäkuisesta liittokokouksesta, joka järjestettiin etänä. Liittokokous edustajina olivat minun lisäksi hallituksen Anni T. ja Emmi. Kokous oli normaalista poiketen vain yksipäiväinen ja se kestikin huimat 11 tuntia! Onneksi meidän hallituksemme tykkää niin paljon kokoustamisesta 😊 Kyseisen päivän aikana äänestettiin uusi puheenjohtajisto (Popsin Markus valittiin varapuheenjohtajaksi!!) ja hallitus, sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2021 sekä koulutuspoliittinen linjapaperi. Kaikki liittareissa tehdyt päätökset löytyvät tällä hetkellä SOOL:n nettisivuilta sijainnissa >Yhdistyksille >Strategia >. 

Kokouksen lopuksi keskustelimme myös Popsi-tuotteista, kuten huppareista ja collareista, jotka Julia ja Aappo ottavat hoitaakseen tulevana syksynä.  

Vielä lopuksi tiedoksi kaikille jäsenille, että jäsentarra varastomme ovat huvenneet, jonka vuoksi jouduimme tilaamaan lisää tarroja. Tämä tiedoksi siksi, että uusissa tarroissa tulee olemaan uusi pöllölogo vanhan porkkanan sijaan, mutta vanha tarra on edelleen yhtä validi jäsenetuja hyödyntäessä. Popsin jäsenenä saat Popsin tarraa näyttämällä alennusta asioidessasi yhteistyökumppaneillamme eli Pizzeria Roihussa, Katu Cateringissa ja Jet Set barissa.   

Seuraavan kerran hallitus kokoustaa tiistaina 1.9. klo 18 alkaen Opiskelijankadun yhteistilassa eli pääsemme näkemään livenä toisemme sitten maaliskuun alun!! Hallituksen kokoukset ovat kaikille jäsenille avoimia, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin somessa, jos haluat osallistua kokoukseen.  

Näihin kuviin ja tunnelmiin, koko hallituksen puolesta toivotan ihanaa syksyn aloitusta kaikille olosuhteista huolimatta! Kyllä se tästä. 

Riina, pj 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *