Kokoustiedote 24.2.2021
Kokoustiedote 24.2.2021

Kokoustiedote 24.2.2021

Terve taas kaikki Popsilaiset ja Popsin mieliset! 

Lunta sataa kiitettävissä määrin, mutta pikku hiljaa kevät jo häämöttää nurkan takana. Rajoitukset ihmisten elämään painavat kaikkien mieltä, mutta onneksi jo parin viikon päästä päästään viettämään talvipäiväviikkoa ja tietenkin myös Soolin Etä-talvipäiviä. Tällä kertaa koko homma joudutaan valitettavasti pitämään etänä, mutta perinne säilyy ja kaikille on varmasti tarjolla jotain mielekästä tekemistä! Tulossa on sitsejä, bingoa ja lauantaina 13.3. myös Soolin järjestämät etä-approt ja talvipäiväbiisi kilpailun voittajan keikka! Osallistumme myös talvipäivien Myyntikylään, josta on mahdollista ostaa Popsin haalarimerkkejä ja muita tuotteita. Päivytyksiä ei tällä hetkellä järjestetä, joten varsinkin fuksit HOX HOX, tämä on paras paikka nyt kevään aikana esimerkiksi juuri haalarimerkkien hankintaan! 

Kevään lähestyminen tarkoittaa myös sitä, että kesätöiden hakeminen on tulossa tai on jo tullut ajankohtaiseksi. Popsi on aloittanut Zildren työnvälityspalvelun kanssa yhteistyön, jonka kautta popsilaiset pääsevät tekemään kasvatusalan töitä. Lisäksi meihin on ottanut yhteyttä Lenz työnvälityspalvelut, jonka kanssa alamme keskustelemaan, minkälaista yhteistyötä voisimme kenties lähteä tekemään. Tsemppiä kaikille työn hakuun! 

Tapahtumarintamalla on luonnollisesti tällä hetkellä melko hiljaista. Tulossa on talvipäiviin liittyvien tapahtumien lisäksi esimerkiksi Popsi pulkkailee tapahtuma Kirkkopuistossa 4.3. ja huhtikuussa etävuosijuhlat, johon ollaan saatu usealta eri ravintolalta hyvät tarjoukset! Joudumme kuitenkin seuraamaan vallitsevaa tilannetta, ja katsomme jokaisen tapahtuman kohdalla erikseen, minkälaiset suositukset ja määräykset on aluehallintoviraston puolesta määrätty.  

Fuksien H1-harjoittelu on päättynyt muutama päivä sitten ja siitä saadun palautteen perusteella näyttää siltä, että valitettavasti harjoittelussa on edelleen samoja ongelmia, kuin aikaisemminkin on ollut ja niitä lähdetään viemään eteenpäin. Varmasti kaikki ollaan kuitenkin sitä mieltä, että harjoittelut ovat opintojen parasta sisältöä ja ne pääsääntöisesti ovat hyvin toteutettuja varsinkin vallitsevaan tilanteeseen huomioiden. Vanhemmille vuosikursseille muistutukseksi, että sivuainehaku on jo nurkan takana ja muistakaa, että priorisoitaviin ja ei-priorisoitaviin sivuaineisiin haetaan eri lomakkeilla. Lisätiedot Yammerista. 😉. 

Yhteistyösopimuksia on päivitetty tälle vuodelle. Myös vähintään yksi uusi tuttavuus on tälle vuodelle tulossa, mutta palataan siihen mahdollisesti jo seuraavan kokouksen jälkeen… 

Kevätkokous järjestetään tänä vuonna 21.4.2021 klo 18 alkaen. Tarkoitus on, että kokous pystyttäisiin järjestämään hybridi mallisesti, eli osa olisi läsnä jossain tilassa ja osa etänä. Tähän hallitus tekee tietenkin virallisen kutsun, josta tarkemmat speksit selviää. 

Tällaista tällä kertaa. Tsemppiä rajoitusten kanssa elämiseen, normaalimpi aika häämöttää jo nurkan takana ja kohta taas päästään porukalla Jettiin juhlimaan! 

Lauri Helin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *