Popsin uudet kotisivut
Popsin uudet kotisivut

Popsin uudet kotisivut

Hei kaikille vanhoille ja uusille opiskelijoille!

Popsissa on tapahtunut paljon 2018-2019 aikana. Olemme saaneet uuden hienon logon. Olemme tilanneet halukkaille uudet ja upeat popsipaidat. Olemme yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa hankkineet vallan mainion sitsilaulukirjan. Olemme järjestäneet paljon loistavia ja erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Olemme tehneet valtavan työn kampussiirron toteutumiseksi. Olemme ylläpitäneet ja kehittäneet edunvalvontaamme. Olemme myös vaihtaneet uusien opiskelijoiden opiskelijahaalareiden väriä punaisesta ja sinisestä turkoosiksi.

Kevätlukukauden viimeiseksi uudistukseksi jäänee Popsin verkkosivujen uusi osoite ja ilme (uusine ja palaavine ominaisuuksineen). Sivut on toteutettu siten, että ne olisivat mahdollisimman selkeät ja palvelisivat jäsenistöä parhaalla mahdollisella tavalla tukien Popsin uutta ilmettä.

Puhutaanpa sitten sivujen sisällöstä. EU:n tietosuojalain muutoksen johdosta poistunut sijaispankki tekee paluun. Voit ilmoittautua listalle, jonka Popsi lähettää lähialueen kouluille luettavaksi reaaliajassa. Kevään päätteeksi tyhjennämme listan. Tehokas viestintätiimimme pitää teidän ajan tasalla sijaispankkiin liittyvistä asioista.

Viestinnästä puheen ollen: tiedotustiimi saa Facebook- ja Instagram-tiedotuksen lisäksi uuden väylän tavoittaa Popsin jäsenet. Otamme käyttöön Popsin uutiskirjeen, jonka voit käydä tilaamassa täällä. Jos välillä tuntuu siltä, että sosiaalisen median tiedotteet jäävät näkemättä, on Sinulla nyt mahdollisuus saada tiedot tulevista tapahtumista ja luokanopettajaopiskelijoita koskettavista tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Tämä ei tarkoita missään nimessä sitä, että Popsin tiedotteet tukkisivat sähköpostilaatikkosi, vaan pyrimme jaksottamaan tiedotteet tasaisesti. Viestinnän kehittämiseksi meillä oli kaksi vaihtoehtoa: yammer tai oma sähköpostijärjestelmä. Itseni ja jäsenistön puolesta olen helpottunut, että valitsimme jälkimmäisen.

Uusilla nettisivuilla voit yhä liittyä jäseneksi, nähdä Popsin hallituksen jäsenet, lukea Popsin säännöt, tutkailla jäsenetujasi ja silmäillä tulevia tapahtumia.

Sivuja pyritään ylläpitämään ja kehittämään ahkerasti. Toiveenani olisikin, että Sinä, Popsin jäsen, käyttäisit sivuja vaikka tulevien tapahtumien tarkistamiseen (löytyy etusivulta ja toiminta-dropvalikosta) ja antaisit kehitysehdotuksia sivujen ilmeen ja sisällön muuttamiseksi. Jos olet kiinnostunut sivujen ja/tai sähköpostilistan ylläpidosta, ole yhteydessä minuun. Myös grafiikka on tervetullutta.

Toistaiseksi Google ei indeksoi nettisivuja hakukoneessaan (ainakaan kovin ylhäällä hakutuloksissa). Tähän tilanteeseen tulee muutos, kun kävijämäärät lisääntyvät. Vanhoja sivuja ei enää päivitetä. Ne säilyvät perintönä tuleville opiskelijoille.

-Jesse Grönlund,
Popsi ry:n IT-tukihenkilö
it(ät)popsiry.fi

TL;DR:
Uudet hienot kotisivut
Sijaispankki
Sähköpostilista
Anna palautetta kotisivuista ja osallistu niiden kehittämiseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *