Popsin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Joensuussa luokanopettajaksi opiskeleva. Kestojäsenyys koko opettajaopintojen ajaksi maksaa 30€. Mitä hyötyä Popsiin kuulumisesta sitten on? Tsekkaa täältä.

Liittymisohjeet:

  1. Täytä ensiksi alla oleva liittymislomake huolellisesti.
  2. Maksa jäsenmaksu 30€ Danske Bankin tilille FI91 8000 1170 9798 28. Jos maksat jäsenmaksun omalta tililtäsi, käytä viitettä 8015. Jos maksu suoritetaan jonkun muun tililtä, kirjoita viestiin ”jäsenmaksu” ja oma nimesi.
  3. Tule Popsin päivystysvuorolle hakemaan Popsin tarra opiskelijakorttiisi. Saat myös Popsin haalarimerkin. Päivystysvuorot ovat joka toinen keskiviikko Futuran opiskelijoiden tilassa klo 12.45-13.15.

Liittymisen yhteydessä sinun kannattaa liittyä Popsin sähköpostilistalle. Parhaiten pysyt kartalla, kun seuraat Popsia Facebookissa ja Instagramissa (@popsiry). Kannattaa liittyä myös Popsin fb-ryhmään.

Liittyessäsi Popsin jäseneksi annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle. Tietojasi käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Tutustu Popsin jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen ja yleiseen tietosuojailmoitukseen täällä.

HUOM. Mikäli olet aloittanut luokanopettajaopintosi aiemmin kuin syksyllä 2015, voit edelleen ostaa jäsenyyden vuodeksi kerrallaan. Tällöin sinun tulee ottaa yhteyttä Popsin puheenjohtajaan tai jäsenvastaavaan.