Kokoustiedote 28.4.2021
Kokoustiedote 28.4.2021

Kokoustiedote 28.4.2021

Hei.

Tällä kertaa Popsin hallitus kokousti pitkästä aikaa 28.4.2021. Käytiin läpi miltei kuukauden asiat, joita olikin kertynyt melkoisen paljon. Mukavaa oli myös, että jäsenistöä oli saapunut paikalle osallistumaan kokoukseen. Kävimme läpi useat tapahtumat, koulutuspoliittiset asiat, sekä mm. kevätkokouksen kertaavasti että tulevia projekteja (sekä paljon muuta).

Aloitimme puhumalla lyhyesti mainostettavista asioista, sekä tärkeimmistä nostoista jäsenistöllemme. Olimme yhtä mieltä, että jäsenistöllemme tulee tarjota ajankohtaisia sekä tärkeätä infoa, ilman kuitenkaan ylirasittamatta sosiaalisen median kanavia.

Tapahtumatiimillä on riittänyt töitä. Vuju-viikko, Popsi-välittää viikko, sekä Beerpong-tapahtuma todettiin hyvin onnistuneiksi tapahtumiksi. Kiitos jäsenistölle osallistumisesta sekä yhteistyökumppanien tukemisesta! Tulevia tapahtumia on myös pöydällä. Niistä tullaan kertomaan mahdollisimman pian. *köh köh* Etä-Bashit *köh köh*.

Edunvalvojat olleet myös aktiivisia. Popsi välittää-viikolla kerätty Hyvinvointikysely täyttyi hyvin sekä tästä saatu tieto on ensisijaista meille, että laitoksen henkilökunnalle. Palautetta annettiin myös Kirjan ja Ruusun päivälle, jossa palkittiin ihastuttava yliopisto-opettajamme Eliisa Vähä. Onnea! Edunvalvojamme ovat myös yhteistyössä Poikkeuksen edunvalvojien kanssa käyneet suunnitelmassa Tulliportin harjoittelukoulun opiskelijoidentilaa yhdessä koulun rehtorin kanssa. Tällä toivomme vastattavan opiskelijoiden tarpeisiin ja toiveisiin paremmin. Myöskin H3-harjoittelun palautelomake on jo suunnitteilla.

SOOLin liittokokoukseen osallistuivat Popsin hallituksesta Julia, Simo sekä Iida. Kertoivat yhteisesti, että vaikkakin liittokokous pidettiin etänä, oli asia todella tärkeää ja mukavaa kuunneltavaa. Muistutuksena vielä, että SOOLin kesätarjous uusille jäsenille on voimassa, jossa tarjoilla pidennetty jäsenyys.

Kevätkokous onnistui hyvin 21.4. Paikalle oli saapunut myös mukavasti jäsenistöä. Kokouksessa kävimme läpi tulevia sääntömuutoksia sekä vastuunvapaus myönnettiin aikaisemmalle hallitukselle. Kiitos ja kumarrus Popsin hallitus 2020.

Pyrimme suunnittelemaan kevään aikana Popsille Yhdenvertaisuussuunnitelman sekä Turvallisen tilan periaatteet korostamaan opiskelijoiden tasa-arvoisuutta.

Seuraava kokous pidetään Teams-alustalla 25.5.2021 klo 18.00

May the force be with you,

Tuomas Karikorpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *