Kokoustiedote 7.10.2021
Kokoustiedote 7.10.2021

Kokoustiedote 7.10.2021

Hei!

Kokouksessamme olimme mukavan runsaslukuisia ja hallituslaiset pääsivät näkemään toisiaan paikan päällä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Koronarajoitukset yliopistolla toistaiseksi pysyvät osittain vielä paikallaan. Valtiotasolla rajoitukset purkautuvat turvallisesti palanen kerrallaan. Näyttää siltä että valoa pitkän tunnelin päässä on. Kokous oli ensimmäinen/runsaslukuisin läsnäolokokous sitten järjestäytymiskokouksen. Asialistalla oli tällä kertaa niin surullisia kuin iloisia asioita.

Hae Yliopistoon-päivä on marraskuussa ja ainejärjestömme on siellä tietenkin edustettuna. Rajaspeksiä lähdemme tukemaan alennetuin jäsenistölipuin, jotka tulevat myyntiin myöhemmin. Ilmoitamme asiasta heti kun saamme parempaa tietoa. Meidät hallituksesta oli Simo ja Minttu edustamassa Epsilon ry:n Vujuilla. Kiitos kutsusta ja onnittelut vielä kerran! Hallituslaisille on myös tiedossa vuotuiset kehityskeskustelut, jossa käydään läpi kokemuksia vuoden varrelta.

Tapahtumia on ollut paljon ja tulee vielä lisää. Popsin ja Judican Palloilupööpöilyt koettiin onnistuneeksi tapahtumaksi ja lisäsi uuden ainejärjestötuttavuuden meille! Kiitos Judica ja toivomme lisää yhteistyötä tulevaisuudessa. Perinteinen Popsin Timppa oli ihanan suosittu tapahtuma, jossa parhaimmat suunnistajat palkittiin mahtavin palkinnoin ja mikä tärkeintä, tapahtumassa oli hyvä henki ja kuulemamme mukaan siitä pidettiin paljon! Huonosta säästä huolimatta Frisbeegolf-tapahtumaan rohkeat Popsilaiset osallistuivat ja tarkin heittokäsi palkittiin. Tulevia tapahtumia on Halloween sitsit, jotka ovatkin aivan juuri sekä Syyssauna + Lautapeli-ilta että Oldies & Goldies. Seuratkaahan tapahtumia Facebookissa, ettei tärkeät tiedot jää saamatta.

Kannanotto ”Ope-opiskelija, miksi häiriköit?” (kirj. Iida Auno) on ilmoituksemme, että olemme tietoisia surullisesta ilmiöstä, jonka hallituksemme korvat ovat kuulleet. Häiriköinti, kiusaamista ja huonoa käytöstä tapahtuu edelleen. Edunvalvojamme ovat silmät auki ja korvat herkkänä kaikkiin ilmoituksiin, joten ethän pelkää kertoa, jos koet että sinua tai kaveriasi on kohdeltu väärin, sillä näihin tilanteisiin puututaan välittömästi. Edunvalvojamme osallistuvat myöskin yhteistyössä Poikkeuksen edunvalvojien kanssa osallistuvat H2-Harjoittelun tarkkailuun ja palautteenkeruuseen.

SOOL/OAJ-järjestökurssi on tulossa ja hallituksestamme edustusta on sinne lähdössä. Puhetta tulevista 2022 talvipäivistä oli ja ai että, niitähän on odotettu, sillä ne ovat JOENSUUSSA!

Seuraava kokous pidetään 25.10 klo 18.00

May the force be with you

Tuomas Karikorpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *