Kokoustiedote 13.10.
Kokoustiedote 13.10.

Kokoustiedote 13.10.

Hallituksen kokous järjestettiin 13.10. joten onkin jo korkea aika julkaista aiheesta kokoustiedote!  
 
Kokouspaikaksi valikoituikin tällä kertaa Kerubin Sortavala-kabinetti. Kokoustettiin niin kasvotusten kuin myös etä-yhteyksien kera maittavien ruokien ja juomien. Saimme tähänkin kokoukseen tuutorivahvistusta, jopa kaksin kappalein, kiitos Essin ja Ellan! Perinteisen fiiliskierroksen jälkeen lähdimmekin purkamaan ilmoitusasioita: 

  • Popsi-hupparit löytyvät nyt UEF:n verkkokaupasta! Kestävän kehityksen periaatteet mielessämme, tällä kertaa huppareiden merkiksi valikoituikin kotimainen R-collection. Linkki verkkokauppaan löytyykin tästä:  https://uef.r-collection.fi/product/3514/uef–popsi-ry-collegehuppari-musta–valkoinen-logo.  
  • Iloksemme, olemme saaneet jo yli 100 fuksia liittymään Popsin jäseneksi. Jopa muutama vanhempikin vuosikurssilainen on huomannut jäsenyyden kannattavuuden ja liittynyt myös jäseneksi.  
  • YTHS valmistelee uudistusta, minkä tiedotustilaisuuteen minä ja Riina menemme 4.11. Lisätietoa siis tästä tulossa myöhemmin. 
  • Ikäväksemme saimme Isyyltä viestiä, että yliopistomme tiloja on käytetty väärin. Muistakaamme maski- ja henkilömäärä suosituksen! Jätetään turha norkoilu yliopiston tiloissa myös sikseen. Näin saamme nauttia edes jotenkin yliopiston tarjoamista puitteista. 

Kävimme läpi menneitä tapahtumia. Tässä olikin jo kertynyt Jettipäivää, Kuhasalon valloitusta, Timppaa ja yksi päivystys. Mukavasti tapahtumissa on käynyt väkeä, kiitos tästä kaikille teille. Positiivista palautetta on tullut tapahtumien järjestelyistä niin yhteistyökumppaneilta kuin myös teiltä. Vaikka itse sanonkin, meillä on ollut aivan huippu syksy tapahtumien tiimoilta! Suomea ja koko maailmaa on järisyttänyt ikävät tuulet, olemme silti päässeet viettämään aikaa turvallisessa ilmapiirissä ja ympäristössä. Vastuullisuudesta kuuluu erityinen kiittäminen kaikille osallistujille, jotka ovat muistaneet noudattaa ohjeistuksia ja osannut jättää tapahtumia väliin, jos on siihen ollut aihetta.  Tulevia tapahtumia oli päivystystä, lukuhaastetta ja syyssaunaa, mutta kokoustiedotteen myöhäisen julkaisemisen vuoksi, nämä tapahtumat ollaankin jo saatu purkkiin! Kirjoittelija pahoittelee tästä viivästyksestä.  

Seuraavaksi vähän fuksi ja tuutori terkkuja! Lokokuu on saatu purkkiin ja päätöstilaisuutta odotellessa jännitys tiivistyy, ketkä vievät tämän mestaruuden. Hallitus kävi näyttäytymässä tuutoreiden somessa, kiitos loistavasta meiningistä Jenna ja Aappo! Tuutorointia lähdetään kehittämään ja niin meidän kuin myös amanuenssien toimesta! Fuksien terveiset yllättivät positiivisuudellaan. Joensuu tuntuu kodilta, tapahtumista ollaan tykätty ja opinnot ovat lähteneet sujumaan hyvin! Ihana kuulla, loistavaa duunia tuutorit! 

Kaiken näiden lisäksi keskustelimme tiedotuksen kehittämisestä, Soolin kuulumisista, seuraavan kokouksen ajasta ja paikasta (3.11. Kerubin kabinetti) sekä syyskokouksen ajasta ja paikasta:

4.11. Educalla klo 18.15. Be there or be square. 

Tällaista tällä kertaa! Allekirjoittanut pahoittelee vielä kerran kokoustiedotteen myöhäistä ilmaantumista! On ollut niin mahtava lokakuu kaikkine tapahtumineen ja tulevan fiilistelyssä, että ihan pääsi unohtumaan tämä.  
 
Nähdään ja ihanaa marraskuuta kaikille! 
-Anni Väliahde 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *