Kokoustiedote 16.3
Kokoustiedote 16.3

Kokoustiedote 16.3

Moikka taas kaikki rakkaat Popsilaiset! Kevät alkaa jo susirajallakin häämöttää ja Popsin hallitus on päässyt kokoustamaan Teamssissä hieman keväisemmissä tunnelmissa. Kokoustimme 16.3 ja saimme myös mukaamme Markus Helinin Siun Soolista! Keskustelun aiheina olivat muun muassa opiskelijahyvinvointi-kannanotto, menneet ja tulevat tapahtumat sekä edunvalvojiemme puolelta EV-kahvit, KouKen kokous, H1 palaute sekä hyvinvointikysely.

Tapahtumapuolelta totesimme TP-bingon menestyneen erittäin hyvin! Osallistujia oli mukavasti ja kaikilla vaikutti olevan hauska ja rento meininki. Kiitos vielä kaikille osallistujille! TP-viikolla järjestettiin myös TP-lanit sekä -sitsit. Kyseiset tapahtumat eivät menestyneet aivan yhtä hyvin kuin bingo (noin 50 osallistujaa), mutta osallistujia oli kuitenkin ollut ja kaikilla oli mukavaa! Tapahtumapuolella tulossa on maaliskuun lopulla myös Munajahti, jonka uskomme kiinnostavan ihmisiä. Etätalvipäivien merkkimyynti menestyi myös hyvin.

Kopo puolella aiheinamme oli ensin EV-kahvit, jotka pidettiin 8.3. Mukana kahveilla olivat totta kai huikeat edunvalvojamme. Kahveilla keskustelun aiheiksi oli noussut muun muassa YTHS toiminta, jota pitäisi opiskelijoiden mielestä parantaa ja kasvattaa helpommin saatavaksi. Edunvalvojamme osallistuivat myös KouKen kokoukseen 11.3 sekä hoitivat mallikkaasti H1 palautekyselyn! Palautekyselyä käytiin lyhyesti läpi kokouksen aikana ja niiden pohjalta lähdetään taas kehittämään harjoittelua. Suunnitteilla on myös hyvinvointikysely koko jäsenistölle.

Päätimme myös allekirjoittaa opiskelijahyvinvointi-kannanoton, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia erityisesti pandemia-aikana. “Selviytyminen ei tarkoita hyvinvointia.”

ISYY:n puolelta tulossa on hymy- ja valitusviikko 22.2–28.3, johon popsilaiset voivat ottaa osaa sekä etäjärjestöpäivät 7–14.4, jonne osa hallituksesta aikoo osallistua.

Muita esille tulleita asioita olivat TATA3 opintojaksoon liittyvät asiat ja TATA kertauskurssin (“TATA X”) kannatuskysely. ”TATA-X” -kurssi sai kannatusta ja keskustelua siitä jatketaan toistaiseksi pienemmässä ryhmässä. Tiedotamme siitä siis myöhemmin lisää. Olemme myös saaneet tietoomme uudet tuutorit! He ovat: Arto Aho, Eetu Harmoinen, Anni Hermas, Tuukka Holopainen, Santra Jääskeläinen, Kalle Keski-Heikkilä, Ira Koivusalo, Senni Kärnä, Sauli Löllö, Antti Olkinuora, Mette Orava, Anni Pullinen, Heidi Timonen ja Joonatan Virkkala. Suuret onnittelut heille hallituksen puolesta! Erityisesti fuksi- ja tuutorivastaavamme odottavat innolla yhteistyötä!

Seuraava kokous päätettiin järjestettäväksi 30.3. klo 18.00.

Tämä oli minun ensimmäinen kokoustiedotteeni, joten toivon, että sain kaiken olennaisen kirjoitettua! Aurinkoista kevään alkua ja tsempit kaikille loppu lukukaudelle! Kyl tää tästä!

-Ella, fuksi- ja tuutorvastaava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *