Kokoustiedote 17.3.
Kokoustiedote 17.3.

Kokoustiedote 17.3.

Tervehdys kaikille! 

Edellinen Popsi ry:n hallituksen kokous pidettiin maaliskuun 17. päivä. Kokouksesta erikoisen teki se, että tällä kertaa se järjestettiin poikkeuksellisesti Skypen välityksellä. Nohevina tvt-taitoisina opiskelijoina saimme etäyhteydet pelittämään hyvin ja kokous ehdittiin pitää normaalin aikataulun mukaisesti. 

Popsin ja Optimin välinen totinen jääkiekko-ottelu ehdittiin juuri ja juuri pitää ennen koronaviruksen aiheuttamia kokoontumisrajoituksia. Tapahtuma sujui hyvin, ja sehän päättyi Popsin voittoon lukemin 10-6! Onnea kaikille Popsin joukkueessa pelanneille 🙂 Menneen tapahtuman jälkeen katsottiin tulevia kevään tapahtumia, ja niinhän siinä kävi, että vallitsevien olosuhteiden vuoksi kaikki kevään 2020 tapahtumat jouduttiin perumaan ja niiden suunnittelu keskeyttämään 🙁 Toivotaan, että syksyllä koko hässäkkä olisi ohi ja pääsisimme järjestämään syksylle mahtavia vaihtoehtoisia tapahtumia ja kirimään menetetty (biletys) aika kiinni.  

KatuCateringin yhteistyösopimus on uusittu, ja se on ehdoiltaan sama kuin aiemmin. JetSetin Drinkkilistaan palataan vielä myöhemmin. Kevätkokouksen ajankohta siirtyy myöhemmäksi, koska sitä ei voida järjestää etänä. Hallituksessa olemme ottaneet kestävän kehityksen periaatteet työn alle, kiitos kaikille ehdotuksille, joita saimme tämän asian tiimoilta! 

Kaikesta huolimatta oikein hyvää alkanutta kevättä kaikille ja oikein paljon voimia etäopiskeluihin. Muistakaa säilyttää kaiken keskellä hyvä opiskelurytmi. 

Aurinkoisin terveisin  

Heikki 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *