Kokoustiedote 26.1
Kokoustiedote 26.1

Kokoustiedote 26.1

Hei arvon Popsilaiset!

Hallitus kokousti 26.1.2021 asiantäyteisesti Teamsissa. Esityslista oli pelottavan pitkä, mutta selvisimme hyvin (kiitos Puheenjohtaja Julialle). Mitä asialista sitten pitikään sisällään?

Aloitamme yhteistyön Zildrenin kanssa. Ai mikä on Zildren? Zildren on lastenhoitajille ja kasvatusalan ammattilaisille suunnattu työnvälityssivusto. Zildren tarjoaa lapsiin suuntautuvaa hoitotyötä verkkopalvelun tavoin. Tästä tiedotamme tulevaisuudessa enemmän, mutta mielestämme on pelkästään hyvä tarjota uusia työmahdollisuuksia jäsenillemme.

Viestintästrategiaamme alamme kehittämään nimellä Vastuullinen Popsi. Suunnitteilla on tuoda vastuullisuutta teemana julki paremmin Popsin toiminnassa.

Sitten erittäin tärkeisiin asioihin etenkin opintojen saralla. Sivuaineopas on tullut julki ja löytyy Kamusta. Aikataulut, vaatimukset sekä muut tärkeät infot löytyvät, joten ei muuta kuin mahdollisuuksia miettimään. Tämän lisäksi Tuutori-haku on alkanut, joten mikäli sinulta löytyy intoa ja halua olla tulevien fuksien apuna ja mukana luomassa mukavaa alkua tuleville Popsilaisille, hae ihmeessä mukaan! Lisätietoa löydät Popsin IG:stä sekä sivulta uef.fi/tuutori (haku avoinna 26.1.-7.2.2021).

Uusia tapahtumia on myös karttapöydällä. Talvisia tapahtumia on suunnitteilla useampia. KV-tapahtuma ja TP-viikko ovat jo aikataulutusvaiheessa. Etävujuja kaavaillaan myös. Kuten huomaatte, tiedossa on tapahtumaa sun toista, mutta turvallisuus muistaen.

Edunvalvonnassa työryhmät ovat pyörähtäneet käyntiin ja niihin toivomme myös jäsenistöämme. Pyyntö kuuluu myös yliopiston työntekijöiden puolesta. Mikäli esimerkiksi koulutuskehitys tai opettajankoulutuksen kaltaiset asiat ovat lähellä sydäntä, ota yhteyttä meidän edunvalvojiimme ja liity mukaan.

SOOL tarjoaa jäsenilleen Sijaistaminen-webinaarin 8.2.2021 (ilmoittautuminen 7.2.2021 asti), joka on varmasti jokaiselle jäsenellemme hyvin olennainen ja informatiivinen kattaus. Afterwork- tapahtuma on luvassa webinaarin jälkeen, joka kannattaa myös tulla katsastamaan!

Päätimme ottaa tulevissa kokouksissamme Kokouksen kolme parasta julkaisun käyttöön, joka tiivistää kokouksemme kolmeen pääasiaan. Nämä julkaistaan Popsin IG:ssä kokousten jälkeen.

Yhteistyövastaavamme alkaa uusimaan sopimuksiamme yhteistyökumppaniemme kanssa. Puhetta oli myös uusien yhteistyökumppanien etsimisestä. Tämän lisäksi Popsi haluaa kehittää toimintaansa myös lähemmäksi muita ainejärjestöjä, joten pyrimme kehittymään myös sillä saralla.

Popsin hallituksen seuraava kokous Teams-alustalla 9.2.

Huh. Siinäpä pääpiirteittäin kaikki olennainen. Olihan siinä asiaa kerrakseen. Nyt oli minun ensimmäinen kokoustiedotteeni kirjoitettu ja olen varma, että jotain unohtui.

May the Force be with you,

Tuomas Karikorpi

Oikaisu: Päivämääräkorjaus; Kokous 9.2 eikä 10.2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *