Kokoustiedote 9.2.2021
Kokoustiedote 9.2.2021

Kokoustiedote 9.2.2021

Sihteeri-Simo tässä uuden kokoustiedotteen kanssa hei!

Hallitus kokousti 9.2, esityslistalla oli tällä kertaa vähän menneistä ja tulevista tapahtumista, edunvalvonnasta sekä ISYY:n organisaatiouudistuksesta. Jälkimmäisistä meille kävi kertomassa itse ISYY:n varapuheenjohtaja ja Joensuun kampuspuheenjohtaja Sami Tanskanen.

Tapahtumapuolella on luonnollisesti ollut vähän hiljaisempaa vallitsevan tilanteen takia, mutta aktiivinen tapahtumatiimimme tekee parhaansa, jotta saisi niitä järjestettyä. Pysykää ihmeessä kuulolla Popsi ry:n Instagramissa (@popsiry) sekä Facebook-sivullamme.

24.2 järjestetään viime kokouksessa esille tulleen päätöksen johdosta uuden yhteistyökumppanimme Zildrenin yhteistyöinfo, joka on koko jäsenistölle avoin. Tapaaminen järjestetään Zoomissa tuona päivänä klo 11-12, linkkiä tähän on luvassa myöhemmin.

Koulutuspoliittisella puolella edunvalvojat olivat läsnä (etä)EV-kahveilla 8.2 keskustelemassa muiden yliopistoalojen edunvalvojien kanssa ajankohtaisista aiheista. Popsin hallituksen kokouksen aikana keskusteltiin myös menneestä ohjatun harjoittelun kehittämistyöryhmän kokouksesta, jossa otettiin esille edellisten edunvalvojien vireille laittama kannanotto harjoittelun läpinäkyvyydestä ja tasavertaisuudesta. Asiaa lähdettiin viemään eteenpäin koko soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen laitoksen tasolla.

ISYY:n asioista puolestaan sen verran, että ISYY teki sisäisen organisaatiouudistuksen, joka korvaa ISYY:n jaostot tiimeillä. EV-kahvit pidetään nyt yhteisesti molempien kampusten (Joensuun ja Kuopion) välillä. ISYY tekee myös kuntavaalityötä, jakaen tietoa siitä miten kunnat toimivat, sekä pyrkii uudella hankkeellaan kitkemään yksinäisyyttä ja parantamaan opiskelijoiden hyvinvointia.

Yhteistyöpuolelta kuului myös hyvää, sillä yhteistyö Roihun, JetSet Barin ja Ilonan kanssa jatkuu kukoistaen. Myös uusia yhteistyösopimuksia on kaavailtu.

Seuraava hallituksen kokous järjestetään 24.2. klo 18 Teams-alustalla.

Tässä oli minun ensimmäinen kokoustiedotteeni. Lainatakseni edellisen tiedotteen kirjoittanutta sihteerikollegaani Tuomas Karikorpea: “Huh. Siinäpä pääpiirteittäin kaikki olennainen. Olihan siinä asiaa kerrakseen. Nyt oli minun ensimmäinen kokoustiedotteeni kirjoitettu ja olen varma, että jotain unohtui.”

Ensi kertaan!

Simo Koljonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *