Kokoustiedote 1.9.
Kokoustiedote 1.9.

Kokoustiedote 1.9.

Moikka kaikki popsilaiset ja oikein hyvää alkanutta lukuvuotta!

Hallitus kokousti tiistaina 1.9. pitkästä aikaa livenä! Oli mukavaa ja antoisaa päästä tapaamaan hallitustovereita pitkän tauon jälkeen kasvotusten. Jotain eväitä on menneistä etäkokouskäytänteistä kuitenkin jäänyt taskuun, sillä pari hallituslaista osallistui tällä kertaa kokoukseen etänä.

Kokouksessa käytiin läpi tulevia tapahtumia ja niiden järjestelyiden etenemistä. Tulevat tapahtumat ja niiden päivämäärät onkin julkaistu jo aiemmin Popsin Instagramissa sekä edellisessä kokoustiedotteessa. Pitäkää silmällä Popsin Facebookia, sillä julkaisemme siellä aina tapahtumat ja mm. ilmoittautumisohjeet. Muutoksia tuleviin tapahtumiin on kuitenkin tullut sen osalta, että Popsin vuosijuhlat on jouduttu siirtämään lokakuulta keväälle. Päätös vuosijuhlien siirtämisestä ei ole ollut helppo, mutta sitäkin vastuullisempi. 

Riina ja Aappo osallistuivat 26.8. ISYY:n koronatuki-kokoukseen, jossa eri ainejärjestöjen hallituslaiset pystyivät saamaan vertaistukea esimerkiksi kokousten ja tapahtumien järjestämiseen poikkeusaikana ja muutenkin saada vertaistukea. Minä ja kopokaverini Juuli esittelimme muulle hallitukselle jo keväällä hautumassa ollutta ideaa kopokahvit ja –kaljat tapahtumista; näistä lisää myöhemmin syksyllä kun ideat saadaan jalostettua käytäntöön! 

Kokouksessa päivitettiin myös Soolin Talvipäivien 2021 kuulumisia. Sinullakin on vielä mahdollisuus lähteä mukaan tekemään Joensuun Talvipäiviä. Voit tutustua ja hakea mukaan erilaisiin tiimeihin tästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4Fg04AO58wgexFxWJBvfsxrDy7xZPrDCzCChwPuYVe2lAKw/viewform. Lisäksi Talvipäiväbiisikilpailuun ilmoittautuminen on käynnissä vielä 4.10. asti!

Minka, Minttu ja Riina ovat hallituskauden aikana työstäneet Popsille kestävän kehityksen periaatteita (eli tuttavallisemmin Popsin kekeper 😀), joiden avulla järjestötoiminnasta saataisiin ekologisempaa. Kokouksessa he esittelivät kekeperin muulle hallitukselle, jonka jälkeen hallitus päätti, että periaatteet voidaan julkaista! Linkin kautta pääset tutustumaan kekeperiin, jonka avulla Popsi pyrkii omalta osaltaan vähentämään ympäristön kuormittamista: https://studentuef-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/riinp_uef_fi/EYvwxBzv6VtAnCm0YyVdwAsBiIRQKnBuMtIvvw6Vwpz3_g?e=dW8HgM 

Oikein paljon tsemppiä kaikille alkaneen lukuvuoden opintoihin ja muistakaahan myös rentoutua itsellenne sopivimmalla tavalla! 

Anni Tuuva, edunvalvoja 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *