Kokoustiedote 3.11.
Kokoustiedote 3.11.

Kokoustiedote 3.11.

Heippa popsilaiset!

Hallitus kokousti taas tiistaina 3.11 Kerubin Sortavala-kabinetissa. Kokouksessa oli hallituksen lisäksi sekä paikan päällä että etäyhteyksillä useampia hallitustoiminnasta kiinnostuneita kuuntelemassa, seuraamassa ja osallistumassa kokoukseen.

Vallitsevan tilanteen vuoksi popsin päivystyksiä on ollut normaalia harvemmin ja niissä kävijöitä on myös ollut vähän. Kuitenkin yksi päivystys on mitä todennäköisemmin tulossa vielä ennen joulua (aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin), joten seuraathan popsin somekanavia. Hallituksen järjestämä lukuhaaste saavutti paljon ihmisiä sekä myös siitä saatu palaute on ollut positiivista. Tiedepuistolla järjestetty syyssauna todettiin toimivaksi konseptiksi.

Vielä ennen joulua on myös tulossa useampia tapahtumia. Kilometrihaasteessa jäsenet pääsevät lenkkeilen tekemään hyvää. Ilmoittautuneiden lenkkikilometrien mukaan popsi lahjoittaa rahaa jäsenten valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Popsin joulukalenteri on myös tulossa, jossa on luvassa erilaista ohjelmaa yhteistyössä jäsenten ja laitoksen kanssa. Lisäksi pyrimme vielä ennen joulua järjestämään lautapeli-illan. Näiden kaikkien tapahtumien tarkempia tietoja ja päivämääriä mainostamme Instagramissa ja Facebookissa. Lisäksi keskustelussa oli jo kertaalleen siirretyt vuosijuhlat, joiden kohtalo on edelleen epäselvä. Lisätietoa vuosijuhlista tulee varmasti heti kun jotain selviää.

Edunvalvojien tietoon on syksyn aikana tullut, että tata2-opintojaksolla on materiaalimaksun lisäksi pitänyt etäopetuksen vuoksi ostaa omia välineitä kotiin. Kyseisellä opintojaksolla olleilta opiskelijoilta on kysytty asiasta kyselylomakkeen avulla ja vastauksia saatiinkin jopa 60. Vastauksista nousi esille, että opiskelijat ovat kokeneet maksut epäreiluiksi ja edunvalvojat vievätkin asian eteenpäin kyseisen opintojakson opettajien tietoon.

SOOL ja OAJ aloittavat yhdessä webinaarisarjan, jonka aiheena on päiväkotien ja koulun yhteistyö vanhempien ja kotien kanssa. Lisäksi SOOL on ottanut kantaa harjoitteluiden järjestämiseen, sillä vallitsevan tilanteen vuoksi myös opetusharjoitteluista on käyty paljon keskustelua. SOOLin kanta on, että opintojen aikana on oltava vähintään yksi läsnäoloharjoittelu. Vaikka perinteiset talvipäivät ovatkin tulevalta talvelta peruttu, jotakin kaupunkikohtaista ohjelmaa on talvipäiväviikolla luvassa. Lisäksi talvipäivästratti järjestetään tammikuussa etänä.

Lopuksi vielä keskustelimme tulevasta syyskokouksesta ja kävimme läpi toimintasuunnitelman sekä talousarvion vuodelle 2021.

Popsin uusia huppareita ja collegeita on tilattu muutamia. Tässä vielä linkki UEF:in verkkokauppaan, josta voit tilata omasi. https://uef.r-collection.fi/product/3514/uef–popsi-ry-collegehuppari-musta–valkoinen-logo

Tsemppiä loppuvuoteen!

-Emilia Hämäläinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *